DRÖMMEN OM ETT EGET GINDESTILLERI PÅ LANDET
– blev en internationell framgångssaga

Hernö Gin är en dröm som besannats. Min passion för gin grundades när jag jobbade som bartender i London. Den har också fört mig på en resa världen över i kunskapstörst och jakt på inspiration. Och den har landat i insikten att allt du vill är möjligt bara du tror på att det går. Hernö Gin är beviset.
LÄS HELA ARTIKELN>>

DEN KREATIVA LANDSBYGDEN

För fem år sedan levde jag i villfarelsen av att det var i städerna jag måste bo för att få verka kreativt. Bilder på jordbrukare, mäktiga vyer utan människor och ett evigt prat om att man fick för lite uppmärksamhet förstärkte bilden. Jag kunde inte ha mer fel. De sista fem åren har jag fått lära mig att landsbygden är en helt makalöst kreativ plats och jag trivs som aldrig förr.
LÄS HELA ARTIKELN>>

Vi kan vi hjälpa dig ett steg på vägen.
Beskriv vad du har för idé så hjälper eller lotsar
vi dig vidare. Fyll i formuläret här

Leader Höga Kusten är en organisation som arbetar med landsbygdsutveckling och kan hjälpa dig  som företagare eller förening att förverkliga idéer och projekt på landsbygden i Höga Kusten. Vi driver även projekt Landsbyggare, entreprenörer som skapar sysselsättning och en levande landsbygd i Höga Kusten. Med Landsbyggare projektet vill vi skapa inspiration och gemenskap genom Landsbyggare dagar och att visa bilden av en kreativ landsbygd som sprudlar av drivkraft och liv.