Leaderturnén i Nora

Vi vill träffa er som har en utvecklingsidé som kan göra er hembygd roligare och bättre att leva i och som vill göra verkstad av den, hoppas vi ses!

Leaderturnén – Nordvik i Noraström 8/4

Har ni en strålande idé? Prata landsbygdsutveckling med våra experter.

Goda råd som får er projektidé att flyga – är det för mycket begärt? Nej, det tycker vi inte. När ni har vilja och driv att utveckla din hembygd, men behöver bollplank och stöd, kan vi hjälpa er vidare.
Under 16 måndagar finns vi ute på olika platser runtom i Höga kusten. Vi vill träffa er som har en utvecklingsidé som kan göra er hembygd roligare och bättre att leva i och som vill göra verkstad av den. Ta chansen att ställa frågor, kom i gång med att skriva en projektansökan eller bolla idéer med våra projektcoacher och experter.

Andra experter på plats är Thomas och Emma-Lee från Region Västernorrland och ni kan boka tid med dom mellan 13-15.00 för att prata energi- och klimatstöd. Mer info om deras erbjudande nedan. 

TA KONTROLLEN ÖVER FÖRETAGETS ENERGIKOSTNADER 🌿
Driver du ett företag och vill energieffektivisera? Passa på att söka energi- och klimatstöd! Nytt för i år är att det går att söka stöd för investeringar i solcellspaneler 🌞 Ta chansen att boka in ett individuellt samtal med experterna som arbetar med stödet och utforska vilka möjligheter som finns för ditt företag. Kika in på RVN – Energi- och klimatstöd för mer information. Boka tid med oss på Nordvik mellan 13-15.00 här: Mötesbokning

Hoppas vi ses önskar vännerna på Leader!

DROP IN: 13.00-20.00
INFO OM LEADERSTÖD: 18.30
PLATS: Nordvik i Noraström
ADRESS: Nordvik 108, 872 98 Noraström