Möte 230403

Välkommen till årets första styrelsemöte! Vi håller till på Mellansels Hotell och konferens, Tingshusgatan 6, 895 40 Mellansel. Det serveras fika från kl. 08.30, mötet börjar 09.00. 

Agenda

 1. Mötets öppnande – kl 9.00
 2. Föregående protokoll LAG och AU
 3. Lagsrunda 30 min
  Lämna in en sammanfattning från din organisation (ppt, pdf el. word) senast fredag den 31/3! (via e-post till Jenny) Vi lägger in er sammanfattning i presentationen och under mötet säger du det viktigaste – max 1 min – bilderna läggs in i protokollet.
 4. Bedömning av intresseanmälningar
  (med kortare frågestund med några av ”intressanmälningarna”)
 5. Lunch kl. 12-13 (Fota LAG)
 6. Projektansökan inför beslut
 7. Workshop Landsbygdshubbe
 8. Övriga frågor
 9. Avslut möte kl 16.00

Förbered er inför mötet

På mötet går vi igenom villkor, kriterier och feedback gemensamt men eftersom det finns begränsat med tid är det viktigt att ni kommer väl förberedda. Nedan finns alla intresseanmälningar, katigoriserade efter insatsområde. Ni hittar också en länk till ett dokument ni kan använda för att föra anteckningar över era bedömningar.

Innan ni börjar läsa igenom intresseanmälningarna, bekanta er med vår nya hemsida och de olika stegen för att söka projektstöd. De som lämnat in intresseanmälningar har nu genomfört steg 1, 2 och 3. Klicka er vidare för att se vad de olika stegen innebär.

OBS! Längst ner på denna sida (under intresseanmälningarna) finns också underlag för ett beslut om projektstöd som ska tas på mötet. Läs igenom och bedöm underlaget innan mötet.

Till höger ser ni ett klipp om hur ni använder dokumentet.

Insatsområde 1

Ett hållbart näringsliv

Intresseanmälan för feedback

Insatsområde 3

Ett engagerat och inkluderande civilsamhälle

Intresseanmälningar för feedback

För beslut

En ansökan som ska beslutas om har inkommit i Jordbruksverkets system. Det är LAGs egna projekt. Gå igenom villkor/urvalskriterier i samma dokument som intresseanmälningarna. Under mötet går vi igenom dessa och tar beslut.