Här hittar du tips från de som vågat ta steget att satsa på sin dröm. Låt dig inspireras av livet som Landsbyggare och deras bästa tips.

Ta första steget. Vill du starta en restaurang, konsultfirma eller går du i tankar om något annat du vill förverkliga? Vi kan hjälpa dig att komma vidare.

Hur ser framtidens landsbygd ut?  Här delar Landsbyggare med sig av sin positiva bild av hur det är att leva och verka på landsbygden.

LANDSBYGGARE?
Att skapa sitt eget liv på platsen där man vill leva. Att se möjligheterna och genomföra dem.
Att låta drivkraften och passionen styra och att dela den med andra. Det är att vara Landsbyggare! Se filmen om att vara en Landsbyggare.

Vi kan vi hjälpa dig ett steg på vägen. Beskriv vad du har för idé så hjälper eller lotsar vi dig vidare. Fyll i formuläret här.


På Landsbyggaredagen träffas de som bygger landsbygden i Höga Kusten,
alltså drivna entreprenörer och föreningar som verkar i Höga Kusten.  Landsbyggaredagen och Landsbyggaredagen 2


Priset för någon som har gjort en insats för att skapa en levande landsbygd
i Höga Kusten och visat på en positiv bild av entreprenörsklimatet

Leader Höga Kusten är en organisation som arbetar med landsbygdsutveckling och kan hjälpa dig  som företagare eller förening att förverkliga idéer och projekt på landsbygden i Höga Kusten. Vi driver även projekt Landsbyggare, entreprenörer som skapar sysselsättning och en levande landsbygd i Höga Kusten. Med Landsbyggare projektet vill vi skapa inspiration och gemenskap genom Landsbyggare dagar och att visa bilden av en kreativ landsbygd som sprudlar av drivkraft och liv.