Aktuella stöd

Just nu finns det möjlighet att söka stöd hos oss!

Utlysning

Intresseanmälan för projektstöd

Till och med 15 maj kan ni som vill utveckla sin plats tillsammans, lämna in en intresseanmälan för projektstöd för sina utvecklingsidéer.

Er intresseanmälan ger er en möjlighet att tidigt få feedback på er idé av styrelsens och personalens samlade kompetens, göra justeringar och helt enkelt ge er idé så bra förutsättningar som möjligt för att kunna gå vidare till en projektansökan. Den 1 juni sammanträder styrelsen och därefter från ni feedback om er projektidé kan gå vidare.

För intresseanmälningar som går vidare till vårens beslutsomgång för stöd, ska projektansökning skickas in senast 15 maj –  för beslut hos Leaders styrelse den 1 juni.

Ungas delaktighet

Stöd till ungas idéer

20 000 kr till er mellan 16-25 år

Är ni mellan 16-25 år och vill göra er plats ännu bättre? Har du och dina vänner idéer som ni vill göra verklighet av? Då har ni möjlighet att söka upp till 20 000 kr hos Leader Höga Kusten för att genomföra er idé!

20 000 kr till föreningar som vill stötta unga

Vill din förening och bygd bli bättre på att inkludera ungdomar? Vill ni stötta unga i att förverkliga sina egna idéer för att göra sin plats attraktivt för unga? Då kan detta stöd för föreningar som vill satsa på ungas delaktighet i sin bygd vara något för er.

kommande småstöd

Förstudiestöd

Preliminär uppstart under juni, mer information kommer. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för mer information.