Landsbyggaredagen

Vi möjliggör för att ännu fler idéer ska bli verklighet i Höga Kusten. Självklart inspireras vi av våra Landsbyggare, både på film och på scen!

Sedan 2017 har vi porträtterat och hyllat Landsbyggare runt om i vårt Höga Kusten, och nu vill vi dela med oss av ytterligare fyra porträtt! Vi har fokus på människor som skapar utveckling tillsammans. Vi besöker både Bygdsam Nätradalen och deras Hjälpande hand, vi hänger på festival i ett soligt Näsåker. Vi åker med Ekoteck ut på olika jobb runt om i Kramfors och passar då på att åka vidare till Spelbyn i Nordingrå där vi upptäcker en helt ny spännande värld!

Genom att denna eftermiddag föra samman Landsbyggare och utvecklingsfrämjare, i sann Landsbyggareanda – vill vi fortsätta uppmärksamma samhällsentreprenörerna som jobbar tillsammans för platsens utveckling. Titta gärna på filmen från Landsbyggaredagen 2019 https://vimeo.com/392912843

I år har vi ingen prisutdelning utan lägger krutet på att diskutera hur vi gemensamt möjliggör för att ännu fler idéer ska bli verklighet i Höga Kusten. Självklart inspireras vi av våra Landsbyggare, både på film och på scen!

Och som att inte programmet ovan vore tillräckligt så kommer Landsbyggaren Kalle Flodin att avrunda dagen och lämna oss med en känsla av att ALLT ÄR MÖJLIGT!

Nu finns ett begränsat antal öppna platser så först till kvar – välkommen!

När? Tisdag 18 juni. Fika från 14.30, program från 15.00. Middag 18.30
Var? High Coast Whisky, Bjärtrå
Program? Det exakta programmet återkommer vi till, men vi kan redan nu lova en givande eftermiddag med filmvisning, diskussioner, tid för kontaktskapande, inspiration och bra mat.
Kostar? Eventet kostar 295kr och betalas på plats. Då är det fika och en två rätters middag som ingår. Avbokning senare än 14 dagar innan faktureras.
OSA: https://forms.office.com/e/aWKiiNrw7a