Leaderturnén

Ta chansen att ställa frågor, kom i gång med att skriva en projektansökan eller bolla idéer med våra projektcoacher och experter. Vi kommer till er – hoppas vi ses!

Har ni en strålande idé?
Prata landsbygdsutveckling med våra experter.

Goda råd som får er projektidé att flyga – är det för mycket begärt? Nej, det tycker vi inte. När ni har vilja och driv att utveckla din hembygd, men behöver bollplank och stöd, kan vi hjälpa er vidare. 

Under 16 måndagar finns vi ute på olika platser runtom i Höga kusten. Vi vill träffa er som har en utvecklingsidé som kan göra er hembygd roligare och bättre att leva i och som vill göra verkstad av den.

Ta chansen att ställa frågor, kom i gång med att skriva en projektansökan eller bolla idéer med våra projektcoacher och experter.  Och oavsett om Leader är vägen att gå eller inte så stöttar vi er i processen. Vi har kompetens om andra finansiärer och kan coacha rätt även i de sammanhangen. 

För vissa turnédatum har vi även andra främjare på plats, exempelvis våra kommuner eller Region Västernorrland. Mer info om de olika stoppen hittar du nedan. 

Hoppas vi ses!

Schema för Leaderturnén